:::: MENU ::::

Смях като за последно с Vivacom ADSL

Хах, днес вярно е първи април, но неочаквах да се смея от толкова рано  :).

Въпреки датата едва ли системата на Vivacom е решила да се шегува  – информацията би трябвало да е вярна.

Решавам да проверя един телефонен номер дали е на виваком и се сещам, че ако е на виваком то като проверя дали има възможност за ADSL ще ми каже – има, няма или че номера не е вивакомски.

Проверих го .. после се сетих че то това заведение има и уифи рутер от виваком и нямаше смисъл въобще да проверявам за служебния им телефон. Това как да е.

Решавам да проверя какво ще каже за нашия домашен телефон системата – може ли ADSL или не може ?

Проверям и …

За съжаление интернет VIVACOM Net не може да се ползва за телефонен номер 082 249579

Ние подобряваме нашата национална мрежа възможно най-бързо, за да отговорим на нарастващото търсене на интернет VIVACOM Net.

Моля въведете Вашия имейл адрес по-долу и ние ще Ви уведомим веднага, когато интернет VIVACOM Net е наличен във Вашия район.

о_0 .. Муахаххахахахахахахахахаххахахахах 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Да ама аз имам и даже си плащам месечни такси !!!!!!!! И сега какво това не е ли едно признание, че виваком нямат техническа възможност да ми доставят услугата, за която си плащам и по силата на общите условия би трябвало веднага да ми прекратят договора независимо дали срока е изтекъл или не е ?

За радост .. това е последния ми месец с ADSL-а на виваком .. по принцип . така или иначе. Фрапиращото е че обеснявайки, че нямаме телефон от 5-6 месеца вече и затова искаме и да го закрием .. консултанта в магазина ми предлага пакет телефон + ТВ .. тоест да запазим неработещия домашен телефон за да ползваме ТВ с отстъпка о_0 . Ти луд ли сиииии ? Най-малкото този домашен телефон по принцип едва ли се ползваше, а ако случайно ми се наложи да говоря с толкова много домашни телефони винаги мога да си добавя екстра към мобилния план и за 5 лв да имам 3600 минути към Vivacom Fix …

Ето и две доказателства:


7 Comments

 • Доставка на препарати |

  Супер статия :))) За първи път влизам тук и искам само да ви поздарвя за труда- яко местенце сте си спретнали тук и с удоволствие ще наминавам по често :))

 • почивка бали |

  Няма какво да си ги коментираме виваком. Уж тръбят, че услугите им са най, а… какво се оказва на практика!

 • Куба |

  за съжаление уж всички са “ориентирани към потребителите”, но очевидно това е фраза, която са я чули някаде и само я повтарят

 • Бали |

  за мен интернет е ок само на Мегалан, обаче сега като попадна под М-тел опасявам се че монополистите ще го развалат

 • почивки Мексико |

  На мен също не ми се вярва, че въпреки датата едва ли системата на Vivacom е решила да се шегува – информацията би трябвало да е вярна. Все пак ако се шегува би загубила доста абонати, особено напоследък имайки предвид с тези телефони или по точно оператури и техните закъсняващи сметки, едва ли ще рискуват. Но все пак монополистите са уникални и можем да очакваме от тях всичко.Всеки се рекламира, че те са нал- най- и пак найййсамо и само да присмачат повече клинети към себе си и после всички обещания си отиват с подписването на договор, който в повбечето случаи никой н ечете и на края се разочарова. Статията емного интеерсна и има какво да се обсъжда.

So, what do you think ?