:::: MENU ::::

Услуга за “photo hosting & albums” ?

Привет, от няколко дена вече снимам с Nikon D5000 и вече се интересувам какво да използвам за да споделям снимките си 🙂 .
Трябва ми услуга с възможно най-много storage дори и да е платен :). Примерно цените на Flickr – 24$ на година за неограничено пространство ми се струва прилично. От друга страна пък Google Picasa предлага 20гб за 5 долара на година, като пространството може да се използва и за други услуги, но все пак има ограничение от 20 гб, а следващата оферта е 20$ за 80гб.
Какво ще препоръчате ? Трябва ми за да качвам снимки и същевременно ако имам някакви лични албуми да имам контрол кой да ги разглежда. При Flickr ме притеснява това, че има фиксирани опции – всички, аз, приятели, семейство. При Picasa има стандартните опции – аз, хората с линкът или всички.
Моля, в коментарите да си кажете мнението .. да препоръчате нещо .. или дори да ми разясните за някоя тънкост за правата при Flickr, ако не съм ги разбрал добре.
Е?


3 Comments

  • Куба |

    и аз се интересувам от същото, поздрави до всички и до скоро

  • почивки Мексико |

    Тази услуга за “photo hosting & albums” е нова и доста полезна стига д азнаеш акк точно да я използваш. Но щом е за някакъв вид фотография със сигурност ще им потръгне, хубава идея доста иновативна. Наистина Google Picasa предлага 20гб за 5 долара на година, като пространството може да се използва и за други услуги, но все пак има ограничение от 20 гб, а следващата оферта е 20$ за 80гб, трябва да решиш кое ще е най-добре за теб. Имаш доста варианти.Мисля, че горе долу добре си разбрал правата при Flickr, но и аз съм още нова в тези неща.

So, what do you think ?